Not known Details About κυπαρισια που θα μεινω

Wiki Article

Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας Απεντομώσεις & Απολυμάνσεις

Δείτε έναν ακόμη προορισμό δημοφιλή στους επισκέπτες μας.

Είναι μια σχετικά ήσυχη περιοχή, με αρκετά μαγαζιά για φαγητό και ποτό και αποτελεί ιδανική επιλογή για να μείνετε αν ταξιδεύετε με τα παιδιά και την οικογένεια, ειδικά αν το λιμάνι άφιξης και αναχώρησής σας είναι ο Άγιος Κήρυκος.

Navigate backward to connect with the calendar and choose a date. Press the concern mark important to obtain the keyboard shortcuts for modifying dates.

Είναι εξαιρετικής ομορφιάς γραφικό παραθλασσιο χωριό που μοιάζει να ανήκει σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί, ενώ βρίσκεται στη Λακωνία στους πρόποδες του Πάρνωνα. Είναι λόγο δύκολη η πρόσβαση από ορεινό δρόμο γεμάτο στροφές που δύσκολα τον ξανακάνεις παρά μόνο για να φύγεις.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, το Κυπαρίσσι μετατρέπεται σε τουριστικό κέντρο με ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνες και καφετέριες που ικανοποιούν τον κάθε επισκέπτη. Στον οικισμό της Παραλίας βρίσκονται μερικά από τα ομορφότερα παραδοσιακά σπίτια, τα οποία αγγίζουν, κυριολεκτικά, την θάλασσα. Η χρονολογική τους καταγωγή επιβεβαιώνεται από τις επιγραφές, οι οποίες είναι χαραγμένες στις προσόψεις τους.

Βροχή και πιθανή καταιγίδα αλλά και διαστήματα με καθαρό καιρό.

Το νησί είναι στη μεγαλύτερη έκτασή του ορεινό και διασχίζεται από την οροσειρά Αθέρα (Πράμνος). Τα περισσότερα χωριά είναι ορεινά και μεγάλο μέρος του νησιού έχει πλούσια βλάστηση.

Παρόλο που τα κυπαρίσσια συχνά συνδέονται με υγροτοπικά περιβάλλοντα και βρίσκονται συνήθως σε βάλτους και έλη, δεν χρειάζονται απαραίτητα πολύ νερό για να επιβιώσουν. Στην πραγματικότητα, ορισμένα είδη κυπαρισσιών μπορούν να αντέξουν τις συνθήκες ξηρασίας check here και είναι σε θέση να επιβιώσουν με λιγότερο νερό.

Συνεχίζοντας τον παραλιακό δρόμο, μετά τη γέφυρα και την παλιά βελανιδιά, φτάνεις στην άλλη μεγάλη παραλία, την Αγία Κυριακή, με πιο ζεστά και πιο ήσυχα νερά, που βλέπει όλο το χωριό και το πέλαγος.

Ήταν όλα πολύ όμορφα. Πολύ καθαρά άνετα κοντά στη θάλασσα. Η οικοδέσποινα πολύ εξυπηρετηκη κοινωνική προθυμη.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δες τους πίνακες με τη μέση τιμή ανά τ.μ. καθώς και τον αριθμό των διαθέσιμων ακινήτων ανά περιοχή τόσο για το τρέχον έτος όσο και σε σύγκριση με προηγούμενα. Δες τις τιμές της αγοράς ακινήτων εδώ

Άλλες κοντινές παραλίες είναι η παραλία Λορέντζο και η Παραλία Κακή Λαγκάδα, στην οποία καταλήγει το Φαράγγι της Παλαιόχωρας.

Report this wiki page